Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

"Ανασχηματίζει" τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ο Αντώνης Σαμαράς;

Ο Κομοτηναίος είναι ο ένας από τους τρεις "αδύναμους κρίκους" της Ρηγίλλης μαζί με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΗΜΕΣ;

               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ο “ανασχηματισμός” στη Ρηγίλλης μπορεί να πήρε μερικές μέρες αναβολή, ωστόσο όλοι στα γραφεία της ΝΔ γνωρίζουν ότι το στοίχημα θα κριθεί σε τρεις άξονες.

Το ενδιαφέρον όλων λοιπόν, έχει στραφεί προς τις γραμματείες Πολιτικού Σχεδιασμού- γραμματέας ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, Προγράμματος- γραμματέας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και στην Επικοινωνία όπου υπεύθυνος είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Δικαίως ή αδίκως αυτοί οι τρεις έχουν δεχθεί κριτική- για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Το τι θα κάνει ο Α. Σαμαράς, ουδείς μέχρι στιγμής το γνωρίζει. Ενδεχομένως να τους κρατήσει όλους στη θέση τους, ενδεχομένως και κανένα.

Η διαδικασία πάντως των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ανέδειξε νικητές και ηττημένους, τόσο μεταξύ των κορυφαίων στελεχών, όσο και μεταξύ των νέων βουλευτών. Στους νικητές συγκαταλέγεται ο Νίκος Δένδιας, που πιστώνεται μεγάλο τμήμα της “ναυμαχίας” του Ιονίου. Στον αντίποδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για τον οποίο λένε δεικτικά ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δεν... βγήκε από το σπίτι του.


Πηγή:  http://www.newpost.gr/