Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στην Κυψέλη δοκιμάζεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Εχει 10 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό τη στιγμή που ο δεύτερος απέχει μόλις δυο. Ζητά την πρώτη έδρας νίκη επί του ουραγού (χωρίς νίκη) Πανελλήνιου

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Ο Εθνικός ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής την ομάδα της Κυψέλης. Και μπορεί να υπάρχει βαθμολογική διαφορά, ωστόσο το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή για να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Εβρίτες. Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος θα είναι στην αποστολή, αφού έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Ανδρεάδης: «Θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη. Για μας είναι ένα κομβικό παιχνίδι, αφού παρά τις τρεις νίκες που έχουμε στην έδρα μας, θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και μακριά από την Αλεξανδρούπολη, πόσο μάλλον σ' αυτό το παιχνίδι, αφού αν δώσουμε το δικαίωμα στον Πανελλήνιο θα μπει κι αυτός πιο δυνατά στη μάχη της παραμονής».


Στο κλειστό της Κυψέλης, ο ουραγός και χωρίς νίκη Πανελλήνιος υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει εκτός έδρας. «Ο Εθνικός είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλά για να διεκδικήσουμε τους βαθμούς που τους έχουμε μεγάλη ανάγκη», τόνισε ο πασαδόρος των γηπεδούχων Γιώργος Δρογκάρης. Το κακό για τους γηπεδούχους είναι πως ο διαγώνιος της ομάδας Χόρχε Παγιάν μόλις χθες επανήλθε στις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του.


Τα άλλα παιχνίδια


Η αρχή 7ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 γίνεται με ντέρμπι Θεσσαλονίκης στο κλειστό της Πολίχνης, όπου ο Επίκουρος υποδέχεται τον Ηρακλή. Στους γηπεδούχους, ο μοναδικός πονοκέφαλος του Κώστα Χαριτωνίδη είναι ο Γιάννης Κυριακίδης, ο οποίος έχασε τις περισσότερες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, αλλά θα είναι στην αποστολή. Στον Ηρακλή ο Φρέντι Μπρουκς και πάλι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα (δεν υπολογίζονται οι Στάνκου, Γκόρτσανιουκ), με τον νεαρό κεντρικό Δημήτρη Χαραλαμπίδη να ξεκινά βασικός.

Στην Πάτρα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της ΕΑΠ Λουξ με τον Ολυμπιακό το οποίο έχει και σημαντικές ιδιαιτερότητες καθώς με τη φανέλα της ΕΑΠ Λουξ θα αγωνιστούν οι τρεις πρώην ερυθρόλευκοι Κουρνέτας, Στεφάνου, Σουλτανόπουλος και με αυτή του Ολυμπιακού ο πρώην Αχαιός Αντρέι Ζέκοφ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 7ης αγωνιστικής:


Σάββατο 11.12.2010

Πολίχνης, 19.00: Επίκουρος- Ηρακλής

ΕΑΠ, 20.00 (Novasports): ΕΑ Πατρών Λουξ - Ολυμπιακός

Πανελληνίου, 20.00: Πανελλήνιος ΓΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης


Κυριακή 12.12.2010

Γλυφάδας, 17.00 (Novasports): Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Βασιλικών, 18.00: Αρης Μαρμούρης ΑΕ - ΑΟ Κηφισιάς

Καλαμαριάς, 20.00: Απόλλων Καλαμαριάς - ΓΣ Λαμία



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/