Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Έκοψαν στον αέρα της τηλεόρασης τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης!!!

Έγιναν θέμα στον ΑΝΤ1 τα φτηνά δάνεια της Ziraat Bank Κομοτηνής, ωστόσο η συζήτηση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ
   ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...



Τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκο Αγγελίδη φιλοξένησε πριν από λίγο στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκαν τα δημοσιεύματα για τα δάνεια με χαμηλά επιτόκια που φέρεται να δίνει η τουρκική τράπεζα Ziraat, που έχει παράρτημα στην Κομοτηνή.

Στην συζήτηση μετείχε, μεταξύ άλλων, και ο Δημήτρης Τσοβόλας, πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Αγγελίδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι η τουρκική τράπεζα δίνει κατά πολύ χαμηλότερα επιτόκια στους μουσουλμάνους αλλά και τους χριστιανούς επιχειρηματίες. Επίσης, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν ακόμα και το Επιμελητήριο να έχει δανειστεί από τον τουρκικό τραπεζικό κολοσσό.

Το ενδιαφέρον είναι ότι λίγο πριν τις εννιά, ο Γιώργος Παπαδάκης διέκοψε την ροή του λόγου του Ν. Αγγελίδη για διαφημίσεις και υποσχέθηκε να ολοκληρωθεί η συζήτηση αμέσως μετά. Ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ...

.