Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πότε βγαίνει από το νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή;

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, η επιδείνωση της οποίας την υποχρέωσε να κάνει Πρωτοχρονιά με τον Ντέμη στο... νοσοκομείο
                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ομαλά εξελίσσεται η υγεία της Δέσποινας Βανδή, η οποία από τα ξημερώματα του Σαββάτου νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Η κατάστασή της είναι - στο τρίτο 24ωρο το οποίο διανύουμε από την έναρξη της εισαγωγής της – ομαλότατη, ενώ και η θεραπευτική της αγωγή παραμένει στα πλαίσια της διαγνώσεως που έχουμε θέσει. Πρόκειται όπως έχουμε πει για μία λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, η οποία αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά», δήλωσε ο θεράπων ιατρός της δημοφιλούς τραγουδίστριας Σ. Αδαμίδης, ο οποίος τόνισε ότι η κα Βανδή έχει άμεση ανάγκη από ξεκούραση.

«Έχει ανάγκη από μία περίοδο αναρρώσεως. Θα της δώσουμε μία περίοδο για να ξεκουραστεί αρκετά και να μην έχει ούτε στο ελάχιστο, έστω κάποια υπολειμματικά στοιχεία από την νόσο που θα την δυσκολέψουν αργότερα».

Επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά την απλότητα του χαρακτήρα της, καθώς και το πόσο συνεργάσιμη δείχνει με το ιατρικό επιτελείο που έχει σπεύσει επάνω της, ο γιατρός της Δέσποινας Βανδή απέφυγε να πει με βεβαιότητα ποια μέρα θα βγει από το νοσοκομείο. «Η εικόνα της θεωρώ ότι θα πρέπει έχει αποσαφηνιστεί πλήρως με τις νεότερες εξετάσεις που θα κάνουμε την Τετάρτη. Πρόκειται για εξετάσεις που θα δείξουν το κλινικό όφελος σε σχέση με τα φάρμακα που έχουν δρομολογηθεί. Από εκεί και πέρα θα χρειαστούμε λίγες ημέρες πριν πούμε πότε θα μπορέσουμε να της δώσουμε εξιτήριο».


Πηγή:  http://www.star.gr/