Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τα βλέπουν αυτά οι ενώσεις ή κάνουν την πάπια κι αυτές;

Δύο σε ένα: κάποιος καμεραμάν και δημοσιογράφος μαζί, παίρνει συνέντευξη από τον Ξυνίδη, προς τέρψη φυσικά των καναλαρχών. Μετά απολύεται κόσμος από τα ΜΜΕ. Γιατί όχι, αφού υπάρχουν αυτοί που τα κάνουν όλα και συμφέρουν;
                 AΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Βούτυρο στο ψωμί των καναλαρχών είναι κάτι τέτοιοι τύποι που μοιάζουν σαν το vidal sassoon δηλ. δύο σε ένα. Και "ρεπόρτερ" και "κάμεραμαν". Δε φτάνει που απασχολούνται παράνομα από τους καναλάρχες τέτοιοι τύποι, διότι δεν έχουν άδειες άσκησης επαγγέλματος, είναι και υπεύθυνοι που εκδιώκονται συνάδελφοί τους δημοσιογράφοι , διότι με τον τρόπο τους και τη συμπεριφορά τους αυτή τους αντικαθιστούν ", με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαίοι οι δημοσιογράφοι.

Ο τύπος από το κανάλι της Δράμας (και δεν είναι ο μοναδικός) δεν ξέρει πόσο κακό κάνει στο χώρο , ιδιαίτερα τώρα που γίνονται απολύσεις και μένουν άνεργοι συνάδελφοι μας!! Εκτός αν επιβεβαιώνει ότι είναι παρτάκιας και νοιάζεται μόνο για τον εαυτούλη του. Οι ενώσεις συντακτών αλήθεια τι λένε γι αυτό; Αντιδρούν στις απολύσεις συναδέλφων τους; Δεν την είδαν την εικόνα αυτή κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ - Θ; Το μικρόφωνο στο αριστερό σου χέρι φίλε μου, το κράταγε κάποτε κάποια-ος συνάδελφος που απολύθηκε προφανώς και εσύ όχι μόνο δεν αντέδρασες αλλά κάνεις και την πάπια .. !!!!!!!!!!

ΥΓ. Ο Ξυνίδης άραγε σε ποιόν έδινε συνέντευξη; Με ποιόν συνομίλαγε; Με το "κάμεραμαν" ;;;;;;

 
Πηγή:  http://gatzoli.blogspot.com/