Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τα τελευταία νέα της Skoda Ξάνθης πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Η χθεσινή προπόνηση και οι σκέψεις για το κενό του Φλίσκα

Εξελίξεις στα μεταγραφικά, αφού σύντομα o Μαρκόφσκι θα φορά τη φανέλα της Ξάνθης
          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Μπορεί όλοι εμείς να αποσυντονιστήκαμε λίγο λόγω των εορτών, δεν συνέβη το ίδιο όμως και με την ομάδα, που ουσιαστικά έκανε μια μέρα ρεπό ανήμερα της πρωτοχρονιάς. Το χθεσινό ραντεβού ήταν για τις 12π.μ στα Πηγάδια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παίκτες του, είδε να συμμετέχουν όλοι στο προπονητικό πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα-το πρόβλημα μάλλον θα είναι για τον ίδιο, όχι σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα-τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εκεί-αλλά σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή, μιας και θα μείνει αρκετός «κόσμος» εκτός δεκαοκτάδας.


Δυο για μια θέση

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιζόταν ο Φλίσκας, μιας και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή λόγω καρτών. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Βάση των χαρακτηριστικών, υπάρχουν δυο επιλογές, Μπόατενγκ ή Βασιλακάκης. Ο πρώτος έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αυτή είναι η αίσθηση μας, μιας και δεν ήταν ξεκάθαρο βάση προπόνησης να καταλάβουμε. Αν τελικά αγωνιστεί ο Ολλανδός, είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο, όχι για να αποδείξει την ποιότητα του, δεν χωράει αμφιβολία επ’ αυτού, αλλά να χαροποιήσει τόσο τον κόσμο που ενθουσιάστηκε με την απόκτηση του το καλοκαίρι όσο και αυτούς που τον πίστεψαν και τον έφεραν στην ομάδα. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν δείχνει να αγχώνεται που μένει στον πάγκο. Είναι από τις περιπτώσεις που ειλικρινά θα προτιμούσαμε να έκανε «φασαρία» για τον παραγκωνισμό του δείχνοντας εγωισμό. Μακάρι να ξεκινήσει από αύριο και να γίνει πολύτιμος για την ομάδα με βάση το βιογραφικό που τον συνοδεύει. Από την άλλη, ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που τον τελευταίο καιρό το όνομα του «παίζει» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δείχνει αναγεννημένος στις προπονήσεις, είναι κάτι που το χρειάζεται τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος.

Κατά τα αλλά, σύμφωνα με την κοινή λογική δεν αναμένονται εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με ότι είδαμε απέναντι στον ΆΡΗ.


Μαρκόφσκι: παίκτης της Ξάνθης

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για συμφωνία του Μαρκοφσκι - έχουν πέσει και υπογραφές - με την ομάδα της Ξάνθης. Αυτό που μένει, είναι να τα βρει η Σκόντα Ξάνθη με την ομάδα της Δράμας για να πάρει από τώρα τον παικτη. Από την άλλη η διοίκηση των Μαυραετών δεν δείχνει να καίγεται για την παραχώρηση του , στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει κατηγορία, ρισκάροντας με αυτό τον τρόπο να χάσει τον παίκτη ελεύθερο το καλοκαίρι χωρίς να αποκομίσει ένα χρηματικό πόσο αυτήν την περίοδο. Αναμένονται εξελίξεις σύντομα χωρίς να αποκλείεται τίποτα, απ’ το να έρθει δηλαδή ο παίκτης τώρα, ή το καλοκαίρι. Στην δεύτερη περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Ξάνθης θα πρέπει να κινηθεί, κατά την άποψη μας πάντα, άμεσα για την απόκτηση ενός επιθετικού, εάν δεν έχει προχωρήσει ήδη κάποιες περιπτώσεις πέραν τους Σέρβου.


Παραλειπόμενα

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου, πριν από την προπόνηση, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και ανάλογη συνέχεια.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου

Ο Μπεκαμέγκα και εχθές, προπονήθηκε μόνος του, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η ομάδα, μετά από αρκετό καιρό, σήμερα, μια μέρα πριν τον αγώνα θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Νατάσσα, μιας και λόγω των εορτών, το ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων είναι γεμάτο.

Υπάρχουν πληροφορίες για την άφιξη κάποιου παίκτη σήμερα – αύριο, χωρίς να έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό.

Το παιχνίδι με τον παναθηναϊκό αύριο 17:15


Πηγή:   http://xanthireds.blogspot.com/