Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Tα προεδρεία στις Δημοτικές Κοινότητες Ξάνθης, Ευμοίρου, Κιμμερίων

Εγιναν το πρωί, στις πρώτες συνεδριάσεις των συμβουλίων τους στην ιστορία των οργάνων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ



Το Προεδρείο της Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης εξελέγη στην πρώτη συνεδρίαση στην ιστορία του οργάνου που έγινε την Κυριακή στο Δήμο Ξάνθης, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου

Το ενδεκαμελές Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας συνήλθε και εξέλεξε ως Πρόεδρο τον πρώτο πλειοψηφίσαντα της παράταξης της δημοτικής αρχής Ηρακλή Ζωγράφο. Ο πρώτος Πρόεδρος του -νεανικού- οργάνου έλαβε 8 ψήφους στη φανερή ψηφοφορία που προβλέπεται καθώς ψηφίστηκε από τους 7 συμβούλους της πλειοψηφίας και το σύμβουλο του Συνδυασμού «Ισότητα». Για την ίδια θέση υπήρξε υποψηφιότητα από την Μαίρη Χαρισιάδου της αντιπολίτευσης που έλαβε 3 ψήφους.

Αντιπρόεδρος εξελέγη η Έφη Αρβανιτίδου , επίσης από την παράταξη της πλειοψηφίας με ψήφους 7. Για την ίδια θέση υπήρξε υποψηφιότητα από τον Κώστα Γαβριηλίδη της αντιπολίτευσης που έλαβε 4 ψήφους.


Εκλογές και για την ανάδειξη Προεδρείων στις Δημοτικές Κοινότητες των περιφερειακών οικισμών της Ξάνθης έγιναν το πρωί της Κυριακής.


Νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κιμμερίων εξελέγη ο Μπεσήμ Μπαντάκ, πρώτος πλειοψηφών στις εκλογές του Νοέμβρη ενώ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μποζ Ραμαδάν, επίσης της συμπολίτευσης. Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου εξελέγη Πρόεδρος ο Τάσος Ανδρεάδης, επίσης πρώτος πλειοψηφών και Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Ξανθόπουλος από την παράταξη της αντιπολίτευσης.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/