Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Απεργία στον ΟΣΕ Τετάρτη και την Πέμπτη

Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομοόγιο από και προς την Θράκη από απόψε μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δεκάδες δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και του διεθνούς δικτύου, του ΟΣΕ ματαιώνονται το προσεχές διήμερο, καθώς οι συρμοί του Οργανισμού θα μείνουν ακινητοποιημένοι, εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για τις 19 & 20 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία κατά τις ημέρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα απολύτως δρομολόγιο των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς και των λεωφορείων που καλύπτουν την απόσταση Πάτρα-Κιάτο.

Επίσης καταργούνται τα διεθνή δρομολόγια 334, 335, 336, 337, 460, 461, στην ελληνική διαδρομή τους, αλλά οι επιβάτες τους θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με λεωφορεία.

Επειδή η απεργία αρχίζει τα μεσάνυχτα καταργούνται επίσης σήμερα, περίπου 30 δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς η απεργία θα έβρισκε τα τρένα εν μέσω της διαδρομής.

Το ίδιο ισχύει και για ορισμένα δρομολόγια που επρόκειτο να αναχωρήσουν την Παρασκευή. Για το λόγο αυτό καλό θα είναι το επιβατικό κοινό να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του ΟΣΕ για να ενημερώνεται.

Αυτό σημαίνει ότι από απόψε κανένα δρομολόγιο δεν θα γίνει από και προς την Θράκη, μέχρι και το ξημέρωμα της Παρασκευής. όσοι σκοπεύατε να ταξιδέψετε με τρένο, πολύ απλά, την πατήσατε...

.