Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Φωτιά στα (ελληνοτουρκικά) Σαββατόβραδα λόγω του φόρουμ

Της... κακομοίρας έγινε τη νύχτα του Σαββάτου σε διάφορα... κέντρα, από Έλληνες και Τούρκους συμμετέχοντες στο 2ο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ... ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


Το γλέντησαν με τρόπο …ευρωπαϊκό πολλοί από τους Τούρκους επισκέπτες και συμμετέχοντες στο .

Μπορεί ο Τούρκος υπουργός και οι προβεβλημένοι επίσημοι να κράτησαν χαρακτήρα και να αρκέστηκαν σε …χαμηλής όχλησης απολαύσεις (διατροφή σύμφωνα με αυτά που ορίζει η θρησκεία, απουσία αλκοόλ κλπ), οι υπόλοιποι όμως δε παρέμειναν εκεί αλλά του έδωσαν και κατάλαβε!

Ετσι οι ταβέρνες και τα κέντρα διασκέδασης αυτές τις ημέρες γέμισαν από μερακλήδες Ανατολίτες που σύμφωνα με τις μαρτυρίες φέρεται να απόλαυσαν κάθε καλό που προσφέρει η περιοχή μας, τόσο στο φαγητό όσο και στο πιοτό ενώ πολλοί από αυτούς τις …άκρως ακατάλληλες μεταμεσονύκτιες ώρες δεν παρέλειψαν να το γλεντήσουν δεόντως σε γνωστά μπαρ – live show όπου θαύμασαν από κοντά αισθησιακούς χορούς από αιθέριες υπάρξεις!

Είπαμε, σαν άνθρωποι είμαστε πιστοί (χριστιανοί και μουσουλμάνοι) αλλά και ο Χριστός και ο Αλλάχ οφείλει να μας συγχωρεί κάποιες φορές όταν ξεχνιόμαστε! Αλλωστε η εξαίρεση είναι που επιβεβαιώνει τον κανόνα..


Πηγή:   http://rodopinews.gr/