Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της Skoda Ξάνθης


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ...



Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν και στην Σκόντα Ξάνθη κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα και το πώς θα προετοιμαστούν κατάλληλα για το δύσκολο από κάθε άποψη παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την δεδομένη στιγμή εξάλλου μόνο κακό θα έκανε αν ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του μείνουν στο προχθεσινό παιχνίδι. Από την άλλη βέβαια κάποια τεχνικά θέματα θα συζητηθούν τις επόμενες μέρες για να αποφύγει η ομάδα λάθη στην συνέχεια. Σίγουρα πάντως ο νεαρός τεχνικός θα προτιμούσε η ομάδα του να ξεκινήσει το παιχνίδι όπως λειτούργησε στο δεύτερο ημίχρονο.


Σενέ

Στο χθεσινό φιλικό με την τοπική ομάδα πόντιοι Ευμοίρου (0-0) αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και ο υπό δοκιμή Σενεγαλέζος Σενέ, διάστημα στο οποίο στην εντεκάδα βρισκόταν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Σκόντα Ξάνθη μια και στο δεύτερο ημίχρονο συμμετείχαν αρκετοί από την ομάδα των ΤΕΠ. Για αυτό το ένα ημίχρονο που τον είδαμε να αγωνίζεται θα πούμε την άποψη μας . Αν τον βλέπαμε λοιπόν να αγωνίζεται όπως για παράδειγμα χθες, με έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμασταν δεν θα ήταν σίγουρα «να είχαμε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μας». Δεν ξεχώρισε με την παρουσία του. Μπορεί η ομάδα να έχασε έναν παίκτη από τον χώρο του κέντρου όπως ήταν ο Στρμπα, παρόλα αυτά συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε την χρησιμότητα αυτής της μεταγραφής, εάν τελικά γίνει. Τα στοιχεία που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης αν υποθέσουμε ότι είναι περισσότερο ανασταλτικά τότε θα είναι - πάντα έχοντας στο μυαλό μας την χθεσινή εικόνα - τρίτη η τέταρτη επιλογή. Τώρα αν υποθέσουμε ότι θα αγωνίζεται σε πιο δημιουργικό ρόλο, -έναν τέτοιο παίκτη υπό προϋπόθεσης χρειάζεται η ομάδα-, τότε όσο αναφορά το Σενέ θα πρέπει να τον ξαναδούμε ή να έχουν δει κάτι οι άνθρωποι της ομάδας που δουλεύουν για αρκετές μέρες μαζί του. Στα θετικά στοιχεία του παίκτη καταγράψαμε την σωστή μεταβίβαση, κοντινή και μακρινή και ότι βλέπει γήπεδο.

Όσο αναφορά τον νεοαποκτηθέντα Καριοκα τον έχουμε παρακολουθήσει από την μέρα που ήρθε πέραν των προπονήσεων σε δυο φιλικά παιχνίδια. Είναι νωρίς για να πει κανείς με ασφάλεια κάποια πράγματα σίγουρα όμως, είναι ολοφάνερο αυτή την στιγμή, ότι θέλει μια μπάλα μόνος του. Το λεγόμενο παιχνίδι αλάνας.

Λυμπερόπουλος

Όπως σας αναφέραμε από χθες και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Xanthi Reds η πρώτη εκτίμηση όσο αναφορά τον Νίκο Λυμπερόπουλο κάνει λόγο για μερική ρήξη προσθίου χιαστού. Αν επιβεβαιωθεί τελικά σήμερα, τότε θα ξεκινήσει κατευθείαν θεραπεία και σε πρώτη φάση τουλάχιστον φαίνεται να γλιτώνει το νυστέρι.

Ο Σάντος Γκλέισον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό στους παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Εργοτέλη, ενώ οι υπόλοιποι θα γυμναστούν κανονικά το πρωί.

Στην Εθνική Νιγηρίας

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κλήθηκε άλλος ένας παίκτης της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος Ολουμπάγιο Αντεφέμι που μετρά φέτος 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του για το διεθνές φιλικό που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι μεταξύ της Γουατεμάλας και της Νιγηρίας.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/