Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Να βγει αλώβητη από το δύσκολο πρόγραμμα θέλει η Ξάνθη

Ρεπό είχε η χθεσινή μέρα

Χωρίς απώλειες ετοιμάζεται η ομάδα για το ματς με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ρεπό είχε για τους περισσότερους παίκτες της Ξάνθης η χθεσινή ημέρα πλην αυτόν που δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ και όσον ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Τίποτα πάντως δεν δείχνει αυτήν την στιγμή ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί κάποιον από τους παίκτες στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μια και οι Φλίσκας, Βάλλας και Βασιλακάκης τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμοι να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.


Η Σκόντα Ξάνθη θέλει να βγει αλώβητη από δυο ούτος η άλλος πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, πρώτα με την ΑΕΚ στα Πηγάδια το Σάββατο αλλά και την επόμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, πράγμα καθόλου εύκολο. Στο στρατόπεδο της ομάδας βέβαια το κάθε παιχνίδι το βλέπουν ξεχωριστά και αυτό που προέχει είναι με την Ένωση. Σε καμία περίπτωση δεν ξεγελά κανέναν η ήττα της ΑΕΚ στην έδρα της από τον Ολυμπιακό Βόλου με το βαρύ 0-4. Εξάλλου πρόκειται για μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα (κύπελλο με Παναθηναϊκό) στην απόδοσή της. Μια ομάδα που έχει πληγωθεί ο εγωισμός της και θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια νίκη στην Ξάνθη.

Ο νεαρός τεχνικός και οι συνεργάτες του θα καταστρώσουν από σήμερα κιόλα τα σχέδια τους εν όψη της αναμέτρησης του Σαββάτου διαθέτοντας ένα ακόμη «όπλο» μια και επιστρέφει ο Τζόρτζ Μπόατενγκ μετά την τιμωρία της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες όπως και να επιστρέψει μαζί και η τύχη που της έλειψε στα τελευταία παιχνίδια. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ένας παίκτης προχθές «η τύχη μας έδωσε ένα αποτέλεσμα και μας πήρε δυο…γράψτω όπως το λέω..»


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/