Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Οι Cyanna ροκάρουν σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη

Το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα ξεκινά από την Θράκη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΟι Cyanna, γνωστοί από το “Shine” που ντύνει μουσικά το ραδιοτηλεοπτικό σποτ της Vodafone, έρχονται για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη και τη Ξάνθη! Οι συναυλίες θα δοθούν στην Αλεξανδρούπολη, στο Notos stage (πρώην Domus) στο πάρκο Εγνατία τη Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ και στη Ξάνθη, στο Mistral, Μαλετσίδου 3, τη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 10.30μμ.

Με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, αλλά κυρίως με γνήσια rock ‘n’ roll διάθεση, οι Cyanna καταφτάνουν με το νέο τους δίσκο “End Is Near” και μία πανελλαδική περιοδεία!

Την ίδια στιγμή η διαχρονική μούσα του γκρουπ, Cyanna Mercury, παίρνει σάρκα και οστά, για πρώτη φορά ως κεντρικός χαρακτήρας στο συλλεκτικό comic - artwork (art: Στέφανος Κατσέλης, design: Νeu Studio), το οποίο θα περιλαμβάνεται στο limited edition του "End Is Near" , και θα είναι διαθέσιμο στη συναυλία.

Οι Cyanna δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεχώρισαν ήδη από τα πρώτα τους βήματα, κερδίζοντας το κοινό αλλά και τον εγχώριο Τύπο, καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα αγγλόφωνα rock γκρουπ.

Στο νέο τους δίσκο, End Is Near, δίνουν και πάλι δυναμικά «το παρών», μεταφέροντας στον ήχο τους την ατμόσφαιρα των συναυλιών τους: Ένταση - Ρυθμός - Ενέργεια. Ένα τρίπτυχο που σε συνδυασμό με τους άμεσους στίχους αποτελεί το πιο εκρηκτικό μείγμα σύγχρονου Rock ‘N’ Roll, με ηλεκτρονικά στοιχεία και επιρροές από τα 60’s μέχρι και σήμερα.

Για να ακούσετε το νέο άλμπουμ των Cyanna πριν τη συναυλία επισκεφτείτε το http://www.cyanna.gr/


TIPS:

- Υποψήφιοι για το βραβείο Greek Act στα MTV European Music Awards 2008

- Καλύτερο Alternative Video Clip στα Mad Video Music Awards 2009

- Έχουν βρεθεί στη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι MGMT, The Stranglers, IAMX, Fischerspooner και Gorillaz Soundsystem.

- “Shine”, ο γνώριμος σκοπός που ντύνει τις διαφημίσεις της Vodafone

- Συμμετοχή στο δίσκο Πίξελ της Δήμητρας Γαλάνη μαζί με τους Παύλο Παυλίδη, Vassilikos, K. Βήτα, Imam Baildi, Bajofondo, κ.ά. (2009)

- Συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ όπως: Hurricane Festival (Γερμανία), St Gallen Open Air Festival (Ελβετία), Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής Λωζάνη (Ελβετία)


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/