Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη νίκη - ανάσα για την Ξάνθη με 3-0 επί του Ατρομήτου

Στο δεύτερο ημίχρονο και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης των Πηγαδίων
Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες για τους Θρακιώτες
   ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μετά από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και πέντε στα τελευταία έξι ματς, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να "σπάσει το ρόδι" και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού νίκησε τον Ατρόμητο με 3-0 και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να απεμπλακεί από σενάρια υποβιβασμού.

"Όλα τα λεφτά" στην αναμέτρηση ήταν το δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ, με τους Ακρίτες να ανοίγουν το δρόμο για τη νίκη στο 48' με το πρώτο γκολ του Αντεφέμι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η συνέχεια βρήκε τον Ατρόμητο να προσπαθεί να ισορροπεί και να φτάνει 1-2 φορές κοντά στην ισοφάριση, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία τους με όπλο τις αντεπιθέσεις.

Ο Καζάκης έκανε στο 83' το 2-0 και ο Πόι στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με το αποτέλεσμα αυτό να συνιστά την πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ξάνθη ύστερα από δύο μήνες (1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στις 5 Δεκεμβρίου).

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνιγνκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο (70' Καζάκης), Αντεφέμι, Κιντάνα (61' Κατόνγκο), Κομεσίδης, Πόι, Σουάνης (79' Γκλέισον)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς (54' Σαρμιέντο), Μπαζίνσκι, Σαμπού (79' Μπρίτο), Νεμπεγλέρας, Καμαρά (65' Φαβάλι), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος


Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Σουάνης (9΄), Καζάκης (84'), Κωστούλας (86')
Σφακιανάκης (20'), Σαμπού (65'), Τάτος (86')