Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οι θρακιώτες διαιτητές που σφυρίζουν αυτήν την αγωνιστική

Και αυτοί που διευθύνουν τις αναμετρήσεις της Ξάνθης και του Πανθρακικού σε Super και Football League

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Η Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά θα διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο Περιστερίου στα Πηγάδια, το απόγευμα της Κυριακής για την 22η αγωνιστική της Super League. Ως βοηθοί του ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ο Δημήτρης Τάτσης του Συνδέσμου Ηπείρου και Νίκος Φαντόπουλος του Συνδέσμου Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Καβάλας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Νταμπώσης του Συνδέσμου Πιερίας.

Στην αναμέτρηση της Football League ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας, ορίστηκε ως διαιτητής ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Κοζάνης. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Χρήστος Τζιαμπάζης, επίσης από την Κοζάνη, ενώ δεύτερος βοηθός ο Νεκτάριος Παστρωμάς του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Χατζής του Σ.Δ. Δυτικής Αττικής και παρατηρητής ο Δημήτρης Δέτσης του Συνδέσμου Αθηνών.

Ο κομοτηναίος Γιάννης Τοπουζης ορίστηκε να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΟΦΗ στη Ρόδο, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας. Ο ροδοπίτης ρέφερι θα έχει μάλιστα ως πρώτο βοηθό τον Μιχάλη Χαρίτση, επίσης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης, ενώ δεύτερος θα είναι ο Βασίλης Καραβασίλης από την Καβάλα. Τις επιδόσεις του θα κρίνει ο αθηναίος Πέτρος Κόνιαρης, που ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας.

Θρακιώτικη διαιτητική παρουσία θα υπάρχει και στο γήπεδο των Τρικάλων, όπου η τοπική θεσσαλική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αστέρα. Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Χρήστος Γκρανας του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης, που θα έχει ως βοηθούς τον επίσης ξανθιώτη Κουλα Χασάν και τον δραμινό Ιωάννη Βάντση. Τις επιδόσεις τους θα κρίνει, ως παρατηρητής διαιτησίας, ο Γιώργος Φασούλας του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/