Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αποχωρεί ο Xρήστος Πανόπουλος από τη Skoda Ξάνθη?


Εντονότατη η φημολογία μετά από νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "Καρφί"

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ;


Για πρόθεση του Χρήστου Πανόπουλου να αποχωρήσει από τη Skoda Ξάνθη κάνει λόγο δημοσίευμα στο Καρφί του Σαββατοκύριακου.

Ο συντάκτης του άρθρου δεν αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη πηγή αλλά κάνει λόγο για κούραση που έχει ομολογήσει ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης που τον οδηγεί σε σκέψεις για παραχώρηση του πακέτου των μετοχών σε άλλο επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η άποψη που φέρεται να έχει έκφράσει ο Χρήστος Πανόπουλος δεν γίνεται πιστευτή από τους συνεργάτες του καθώς έχει σημειωθεί και στο παρελθόν αρκετές φορές τέτοια σκέψη αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκε γιατί, όπως αναφέρεται, δεν το εννοούσε.

Βέβαια, προφανώς το σχετικό ρεπορτάζ δεν αναφέρεται στο είδος της σχέσης του Χρήστου Πανόπουλου με την ομάδα που δεν περιορίζεται στην επιχειρηματική λειτουργία. Παράλληλα μια πώληση της Skoda Ξάνθης σε άλλο επιχειρηματία φαντάζει δύσκολη καθώς οι επενδύσεις που έχουν γίνει στην έδρα της ομάδας αυξάνουν την προστιθέμενη αξία της ΠΑΕ αλλά καθιστούν δύσκολη την πώλησή της, καθώς η γεωγραφική θέση της πόλης δεν την κάνει ελκυστική με όρους αγοράς.


Ανακρίβειες στο ρεπορτάζ

Πάντως η αξιοπιστία ή μη του συγκεκριμένου ρεπορτάζ ίσως φανερώνεται από το υπόλοιπο κείμενο, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων αγωνία της Ξάνθης για την παραμονή, λόγω του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί -γεγονός πλήρως λανθασμένο- όπως επίσης και για στασιμότητα του Βασιλακάκη, που επίσης δεν ισχύει καθώς ο νεαρός μέσος διανύει την καλύτερη χρονιά του στην ομάδα.


Πηγή:  http://www.xanthisports.gr/