Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σκληρή προσωπική κόντρα Πεταλωτή – Μιχελάκη

Πόλεμος μεταξύ των δύο εκπροσώπων. "Υβριστή" και "ασόβαρο" χαρακτηρίζει τον Κομοτηναίο η ΝΔ, για "αήθη επίθεση" μιλάει ο βουλευτής Ροδόπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Με μια σκληρή δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής απάντησε σε προσωπικό επίπεδο στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, για τις προηγηθείσες επιθέσεις του.
«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάθε μέρα όλο και περισσότερο επανέρχεται στην παλιά του τέχνη . Στην παραπολιτική», σημειώνει ο κ. Πεταλωτής. Και προσθέτει: «Άραγε ο κ. Σαμαράς καλύπτει την προσωπική αήθη επίθεση του στο πρόσωπο μου, ως Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Βουλευτή ; Γιατί προφανέστατα θα περίμενε κανείς να υπάρχει ο στοιχειώδης πολιτισμός του Εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


Νωρίτερα, ο κ. Μιχελάκης είχε ανασύρει το non paper του Γ. Παπακωνσταντίνου για τη συνέντευξη Τύπου της τρόικας, προκειμένου να επιτεθεί στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δυστυχώς για τον κ. Γ. Πεταλωτή, η διάψευση των υβριστικών επιχειρημάτων του έρχεται από τον ίδιο τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. (...)Ο ασόβαρος πρωταθλητής του ψεύδους κ. Γ. Πεταλωτής καλά θα κάνει να πάψει να βγάζει ανακοινώσεις λάσπης. (...) Λυπούμαστε τον ασόβαρο κ. Γ. Πεταλωτή που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει την τεράστια διαφορά των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας από την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους δανειστές της από το ΠΑΣΟΚ…».

 
Πηγή:  http://www.star.gr/