Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Επικίνδυνη εντός έδρας αναμέτρηση για ΓΑΣ Κομοτηνή

Φιλοξενεί στις 5.00 το απόγευμα τον Μαντουλίδη

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο Κλειστό Κομοτηνής πριν τον αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Έναν αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΓΑΣ στο κλειστό της Κομοτηνής. Ο λόγος για τον Μαντουλίδη, μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς αλλά ταλαντούχους αθλητές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από τον Μαντουλίδη βγαίνουν συνεχώς νέοι παίχτες στην Εθνική (Κατσίβελης, Σλούκας, Καραθανάσης, Γεωργάκης).

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο ΓΑΣ είχε επικρατήσει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με 57-59! Ο Στάθης Καμαράκης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους αθλητές του στη σύνθεση του!

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, το Ανατόλια αντιμετωπίζει τον Γαλαξία Αδένδρου ενώ η Καλλικράτεια την Ελευθερούπολη στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Χαλκηδόνα παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά απέναντι στο Δρυμό, καθώς ώς γνωστό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πριν την αναμέτρηση, στις 15:45 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή στο κλειστό γυμναστήριο (Δ.Α.Κ.). Θα πραγματοποιηθούν επίσης βραβεύσεις σε εξέχουσες προσωπικότητες και θα αποδοθούν τιμητικοί έπαινοι στα παιδιά της ομάδας που πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια σύντομη ενημέρωση για τον σχεδιασμό που έχει η ομάδα μας για το υπόλοιπο της χρονιάς.


Αναλυτικά η 15η αγωνιστική (13/02):

Μακεδονικός - ΧΑΝΘ

Γαλαξίας Αδ. - Ανατόλια

Ιωνικός Ιωνίας - Τιτάνες Δρ.

ΓΑΣ Κομοτηνή - Μαντουλίδης

Δόξα Δρυμού - Χαλκηδόνα 0-20

Κένταυρος Καλ. - Ελευθερούπολη

Ασβεστοχώρι - Πολύγυρος.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/