Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αποδοκίμασαν το Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης για το «χρυσό»

Τις εισέπραξε ο Άνθιμος από το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση με θέμα την επένδυση χρυσού που σχεδιάζεται να γίνει στο Πέραμα

ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥ. ΛΑΜΠΑΚΗΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αποδοκιμασίες εισέπραξε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος από το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση με θέμα την επένδυση χρυσού που σχεδιάζεται να γίνει στο Πέραμα.

Όπως είναι γνωστό Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης - Έβρου κατά των Χρυσορυχείων πραγματοποίησε ημερίδα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης με θέμα: «Μεταλλουργία Χρυσού - Επιπτώσεις στο Περιβάλλον, την υγεία των ανθρώπων και την Οικονομία».

Εκεί, όταν ο Μητροπολίτης επιχείρησε να εξηγήσει γιατί άλλαξε στάση και από πολέμιος του χρυσού έγινε υποστηρικτής, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κοινού που στρέφεται εναντίον της επένδυσης.

Ο δήμαρχος κ.Ε Λαμπάκης ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά "γιατί πρέπει να πούμε όχι στην επένδυση" και ζήτησε από όλους να αντέξουν αυτή την δύσκολη οικονομική συγκύρια και να μην αλλάξουν στάση εξ αιτίας της πίεσης στα φτωχά στρώματα της κοινωνίας.


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/