Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Νέα περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Ανατολική Θράκη

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα επισκεφθεί διαδοχικά Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη αλλά και τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας

ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ;





Την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, θα επισκεφθεί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα της, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έχει άτυπη συνάντηση με την ομάδα πρωτοβουλίας και θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος. Το μεσημέρι της ίδιας μέρα θα βρίσκεται στην Κομοτηνή και το απόγευμα θα υπάρχει σύσκεψη με στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, απ’ όλη την Περιφέρεια, για τα οργανωτικά ζητήματα του συνεδρίου. Πριν την σύσκεψη θα εγκαινιάσει και τα γραφεία της Ροδόπης. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα διανυκτερεύσει στην Κομοτηνή.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη στην πόλη, ενώ το απόγευμα και λίγο πριν αναχωρήσει θα έχει συναντήσεις στην Καβάλα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα…


Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/