Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο για νίκη η Ξάνθη με τον Ατρόμητο

Στις 5.15μμ ξεκινά η αναμέτρηση στα Πηγάδια
Με το μέρος της θρακιώτικης ομάδας η παράδοση

ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΕ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;


Ο πρώτος από τους τελικούς αρχίζει την Κυριακή για την Skoda Ξάνθη (13/02 17:15ΝΕΤ), που αντιμετωπίζει στα Πηγάδια τον Ατρόμητο Αθηνών και θέλει την νίκη πάση θυσία για να ανακάμψει, μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Superleague. Μετά από 21 αγωνιστικές, οι Ξανθιώτες βρίσκονται στην 11η θέση μαζί με την Κέρκυρα και μόλις τρείς βαθμούς απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνουν επειγόντως βαθμούς για να αποφύγουν από νωρίς τα χθεσινά, αλλά και για να πιάσουν μια καλή κατάταξη στο κλείσιμο της σεζόν. Επίσης θέλουν την νίκη στην έδρα τους και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς μέσα στο 2011 ακόμα δεν έχουν καταφέρει να γευτούν την χαρά της νίκης στα Πηγάδια, αφού σε τρείς αγωνιστικές, μετράνε ισάριθμες ήττες και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος, αφού θέλουν να δώσουν χαρά και πάλι στους φιλάθλους τους.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό το έργο για την ξανθιώτικη ομάδα, καθώς και ο αντίπαλός της Ατρόμητος, μάχεται φέτος για τον ίδιο σκοπό και έρχεται στην Ξάνθη για να παλέψει με όλα του τα όπλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής της Skoda Ξάνθη, Νίκος Παπαδόπουλος, όλη την εβδομάδα δούλεψε τους ποδοσφαιριστές του, με τακτική και ασκήσεις, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους για το απόγευμα της Κυριακής.

Στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Αντεφέμι, Βάλλα, Κωστούλα, Μπόατενγκ, Κομεσίδη, Μπέρτο, Στιούαρτ, Τζάγκι, Σάντος, Κατόνγκο, Βασιλακάκη, Σουάνη, Καζάκη, Κιντάνα, Μπούγκα, Μαρσελίνιο, Φλίσκας και Πόι. Ενώ ο προπονητής του Ατρομήτου, Γίωργος Δώνης, θα έχει στην διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδης, Ιτάνζ, Καραγκούνης, Τάτος, Καραλής, Σκόνδρας, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σαμπού, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Μπρίτο, Φαβάλι, Καμαρά, Μελισσάς.

Για την προϊστορία η Skoda Ξάνθη έχει το πάνω χέρι στα Πηγάδια, αφού μετράει στα τελευταία 5 χρόνια 3 νίκες και μία ήττα από τον Ατρόμητο, ενώ απουσιάζει μια αναμέτρηση, είναι αυτή του 2008-09 όπου η ομάδα του Περιστερίου βρισκόταν στο πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής. Το μόνο που απομένει για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι αυτή η υπεροχή να φανεί και στο γήπεδο.


Πιο αναλυτικά:

2009-10 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος Αθ. 2-1 (Κιντάνα, Έλιγκτον - Σαγκανόφσκι)

2008-09 Δεν διεξήχθη

2007-08 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος Αθ. 0-1 (Γελαδάρης)

2006-07 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος Αθ. 1-0 (Γαρπόζης)

2005-06 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος Αθ. 1-0 (Τσικίνιο)

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Σπάθας (Πειραιά), με βοηθούς τους κ. Τάτση (Ήπειρος) και κ. Φαντόπουλος (Πειραιά), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Χαραλαμπίδης (Καβάλα).


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/