Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Με απουσίες στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη

Στις 3.00μμ ξεκινά ο αγώνας με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Χωρίς πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες, αλλά και με απουσίες ταξιδεύει η Skoda Ξάνθη στην Αθήνα, για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Superleague. Μετά από 3 συνεχόμενες ήττες, οι Ξανθιώτες φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό και ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα εν όψει και τις δύσκολης συνέχειας που έπεται, ενώ οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ και θέλουν νίκη για να επαναφέρουν τα χαμόγελα στο στρατόπεδό τους και να παραμείνουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Θρακιωτών.

Ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μαρσελίνιο και Μπέρτο, ενώ λόγω τραυματισμού θα απουσιάζει και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, αλλά και ο Μουγκουρέλ Μπούγκα. Η απουσία του Μπέρτου, χρίζει ως φαβορί για την δεξιά πτέρυγα τον Κομεσίδη, ενώ αναμένεται να ξαναπάρει την φανέλα βασικού ο Τζάγκι, αφού στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ αγωνίστηκε στην θέση του ο Στιούαρτ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αποστολή συμπεριέλαβε τους: Γκσπούρνιγκ, Βρονταρά, Τζάγκι, Κομεσίδη, Βάλλα, Κωστούλα, Στιούαρτ, Κατόγνκο, Βασιλακάκη, Σάντος, Πόι, Καζάκης, Μάνταλος, Σουάνης, Φλίσκας, Μποάτενγκ, Σταθάκης, Αντεφέμι, Καριόκα και Κιντάνα. Από την άλλη μεριά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ουρτάδο, Αβ. Παπαδόπουλο και Ποτουρίδη, ενώ οι Ζαϊρί και Ριέρα, συμμετέχουν στην αποστολή, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστούν καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αναλυτικά οι 19 που βρίσκονται στην αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ και Λεάντρο.

Στην προϊστορία φυσικά ο Ολυμπιακός υπερτερεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού με εξαίρεση την περσινή χρονιά, τα τελευταία 5 χρόνια καταφέρνει να σημειώσει 2 γκολ και να παίρνει τις νίκες, αλλά όχι πάντα με τον πιο εύκολο τρόπο.


Πιο αναλυτικά:

2009-10 Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 0-0

2008-09 Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-1 (Σταθάκης αυτ., Γκαλέτι - Ζουέλα)

2007-08 Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-1 (Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς - Ραντζίνσκι)

2006-07 Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-1 (Ριβάλντο 2 - Μπάρκογλου)

2005-06 Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-0 (Τοροσίδης αυτ., Τζόρτζεβιτς)

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους κ. Τρύφωνα (Λάρισας) και κ. Τουμπακάρη (Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καλογερόπουλος (Αθηνών).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/