Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μοναδικός στόχος η νίκη για Πανθρακικό

Αντιμετωπίζει στις 3.00 το μεσημέρι στην Αθήνα την ουραγό Καλλιθέα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Με μοναδικό στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη, που θα του δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αντιμετωπίζει την Κυριακή 06/02 ο Πανθρακικός την Καλλιθέα στις 15:00 στο Ελ Πάσο. Η Καλλιθέα, παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζει το τελευταίο της χαρτί στην υπόθεση παραμονή και θέλει τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη βέβαια ο Πανθρακικός, έχοντας ως σύμμαχο την ψυχολογία από την τελευταία καλή εμφάνιση θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play off!

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός , με τον Εμίλιο Φερρέρα να προετοιμάζει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτήν την αναμέτρηση.Για ακόμα μια αναμέτρηση, οι απουσίες είναι αρκετές, καθώς πέρα από την γνωστή απουσία του Μπάμπη Περπερίδη που θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθαν να προστεθούν και άλλα προβλήματα τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα ο Γκρέγκορι Κριστ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή ενώ και ο Δημήτρης Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση του με αποτέλεσμα να μείνει και αυτός στην Κομοτηνή. Αντίθετα στο οπλοστάσιο του Βέλγου προπονητή θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Φιλναδός Τόμι Πετρέσκου.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αρσενίεβιτς, Μπουτζίκος, Νικέζ, Ορλάντο, Ούλμερς, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Ταίρης, Λιαπάκης, Νατσούρας, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Τζιωρτζιόπουλος και Πετρέσκου.

Tην αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Πανθρακικό θα σφυρίξει ο Γιώργος Φουκάκης, του Συνδέσμου Ηρακλείου. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Γιάννης Κουράκης και δεύτερος ο Φίλιππος Λιναρδάκης, επίσης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Γαβρίλης του Συνδέσμου Αθηνών και παρατηρητής ο Γιώργος Τσούκας από την Αρκαδία.


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/