Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλες μάχες για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Στο Εύμοιρο η Ελπίδα Σαπών, στο μεγάλο Θρακιώτικο ντέρμπι

Στο Κόσμιο ο Εβρος Σουφλίου, στις Κρηνίνες ο Ορφέας Ξάνθης

Μέσα ο Εχίνος, έξω ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όλο το πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



H προηγούμενη αγωνιστική χαρακτηρίστηκε ως η "αγωνιστική των εκπλήξεων", καθώς κανένας εκ των πρωτοπόρων δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη! Αυτή η αγωνιστική, η 20η, αναμένεται να επιφυλάξει πολλές συγκινήσεις, καθώς οι πρωτοπόροι έχουν επικίνδυνες αποστολές.

Θρακιώτικο ντέρμπι - φωτιά στην Ξάνθη, μεταξύ της ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου και της Ελπίδας Σαπών, όπου και οι δυο ομάδες επιζητούν τους 3 βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι, προκειμένου να κάνουν ενα μεγάλο βήμα σωτηρίας και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στην κορυφή!

Ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενείται από τον επικίνδυνο και μαχητικό ΠΑΟΚ Κοσμίου στο δεύτερο Θρακιώτικο ντέρμπι με τα κίνητρα και σε αυτήν την περίπτωση να είναι διαφορετικά αλλά η ομάδα του Σάββα Αιβάζη έχει δείξει πως δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα. Στην Καβάλα, Κρηνίδες και Ορφέας Ξάνθης "διασταυρώνουν τα ξίφη τους" στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο στην Κορυφή, αλλά και στην ουρά, καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέλει θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Γάζωρου, όπως και ο Εχίνος που υποδέχεται την Προσοτσάνη!



Αναλυτικά η 20η αγωνιστική (6/2)

Εύμοιρο - Ελπίδα Σαπών

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Σουφλί

Χρυσούπολη - ΑΕ Πιερέων

Πετρούσα - Πανδραμαϊκός

Εχίνος - Προσοτσάνη

Γάζωρος - Εθνικός Αλεξ.

Κρηνίδες - Ορφέας Ξάνθης

Νιγρίτα - Ελευθερούπολη

ρεπό η Νέα Ζίχνη


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/