Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτο! Ο Εφραίμ εξομολόγησε τον Πούτιν

Έκανε ταξίδι - αστραπή στην όσχα με έξοδα του ρωσικού κράτους!!!

Να γιατί δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του σκανδάλου του Βατοπεδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ταξίδι – αστραπή στη Ρωσία με έξοδα του ρωσικού κράτους έκανε ο Εφραίμ για να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας πριν από ένα μήνα, αφού μετέβη στη χώρα με αεροσκάφος που μίσθωσε η ρωσική κυβέρνηση.

Ο ίδιος ο Εφραίμ είπε πρόσφατα ότι ταξίδεψε στη Μόσχα για να μεταφέρει τα λείψανα του Αγίου Μαξίμου, ωστόσο, σύμφωνα με τη Real ο Εφραίμ εξομολόγησε κι όλας τον Ρώσο πρόεδρο.

Η σχέση των δύο μετρά τρία χρόνια, από όταν ο ρώσος πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Βατοπέδι. Από τότε όποτε ο Εφραίμ πηγαίνει στη Μόσχα – έχει καλές σχέσεις με τον πατριάρχη της Μόσχας Κύριλλο – συναντάται και με τον Πούτιν.

Σύμφωνα με τη Real, ο Εφραίμ της “χρυσής μονής” Βατοπεδίου στην εκδήλωση για τον Άγιο Μάξιμο, έκανε αρκετές συστάσεις προς τον μέσο Έλληνα να “σταματήσει να ακολουθεί τον υλιστικό τρόπο ζωής”.

“Η εποχή μας είναι δύσκολη. Διότι κυριαρχούν ο ευδαιμονισμός, ο πνευματικός αποπροασανατολισμός, ο καθαρά υλιστικός τρόπος ζωής, η κρίση των αξιών και θεσμών” είπε ο ηγούμενος.

.