Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Οι θρακιώτες που σφυρίζουν αυτήν την Κυριακή

Σε ποιους αγώνες έχουν οριστεί διαιτητές από την περιοχή μας και ποιοι διαιτητές σφυρίζουν Ξάνθη και Πανθρακικό;

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του Συνδέσμου Τρικάλων ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση Ολυμπιακού - Ξάνθης στο Στάδιο Καραϊσκάκη, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Πρώτος βοηθός στην αναμέτρηση θα είναι ο Σπυρίδων Τρύφων του Συνδέσμου Κέρκυρας και δεύτερος ο Γιάννης Τουμπακάκης του Συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών και παρατηρητής ο Ναούμ Μιντιούρης του Συνδέσμου Σερρών.

Ο Γιάννης Τοπουζης του Συνδέσου Διαιτητών Θράκης ορίστηκε τέταρτος στην κυριακάτικη αναμέτρηση Καβάλας - Κέρκυρας, την οποία θα διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης του Συνδέσμου Ρεθύμνου, ενώ ο Αθανάσιος Βέλλιος του Συνδέσμου Ξάνθης θα είναι παρατηρητής στον αγώνα του Πανθεσσαλικού Σταδίου ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ατρόμητο, τον οποίο θα σφυρίξει ο Αθανάσιος Γιάχος από την Χίο.

Για την Football League, την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Πανθρακικό θα σφυρίξει ο Γιώργος Φουκάκης, του Συνδέσμου Ηρακλείου. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Γιάννης Κουράκης και δεύτερος ο Φίλιππος Λιναρδάκης, επίσης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Γαβρίλης του Συνδέσμου Αθηνών και παρατηρητής ο Γιώργος Τσούκας από την Αρκαδία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κομοτηναίος Τάσος Ντοσίδης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση της Βέροιας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ηλιούπολη, την οποία θα διευθύνει ο Ευάγγελος Κιοτζένης από την Καβάλα.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/