Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ισοπαλία για Πανθρακικό απέναντι στην ουραγό Καλλιθέα

Εχανε με φάουλ του Καλτσά η ομάδα της Κομοτηνής, ισοφάρισε με κεφαλιά του Σίμωση

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Δεν κατάφερε να νικήσει και να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ο Πανθρακικός, που φαίνεται ότι έχει βρει τον μπελά του από την Καλλιθέα στην Αθήνα (υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα τον απέκλεισε πέρυσι από το κύπελλο, αν και τότε ο Πανθρακικός αγωνίζονταν στην Σούπερ Λίγκα και ήταν το απόλυτο φαβορί).

Η ομάδα της Καλλιθέας, που είναι ουραγός της βαθμολογίας και σχεδόν δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο υποβιβασμός της, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 1-0 χάρη σε καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καλτσά στο 20ο λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67' με κεφαλιά του Σίμωση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Καλλιθέα (Γεωργουλόπουλος-Καραδήμος): Τακίδης, Παραράς, Κισκαμπάνης (74' Κουτρουμπής), Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Μαρουκάκης, Καραδήμος (82' Ντακόλ), Καλτσάς, Φαμπίνιο, Μουρατίδης (64' Πινδώνης), Τεγούσης.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Νατσούρας, Κανωτίδης, Τζιωρτζόπουλος, Ορλάντο, Ζησόπουλος, Νικέζ, Πετρέσκου (58' Ούλμερς), Βαγγελόπουλος (64' Σίμωσης), Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ (88' Λιαπάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Κουράκης, Λιανδράκης (Ηρακλείου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλτσάς, Πινδώνης - Αρσενίεβιτς, Κανωτίδης, Σίμωσης, Ορλάντο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+2' Κουτρουμπής

.