Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βιαστής προσέφερε εργασία ως δόλωμα!

Έβαζε αγγελία σε τοπική εφημερίδα!!!

Τον κατήγγειλε στην αστυνομία νεαρή κοπέλα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ζώντας σε χαλεπούς καιρούς όπου οι νέοι αγωνιούν για την τύχη τους και πολλοί εξ αυτών αναζητούν απεγνωσμένα εργασία χωρίς καν να εξετάζουν το αντικείμενο της, υπάρχουν και τα άρρωστα μυαλά που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη του συνανθρώπου τους και να τον παραπλανήσουν για τους δικούς τους ξεδιάντροπους σκοπούς.

Αυτό έκανε και 59χρονος βιαστής στην Καβάλα ο οποίος -σύμφωνα με καταγγελία νεαρής κοπέλας- έβαζε αγγελίες στις οποίες προσέφερε εργασία με σκοπό να προσελκύσει νεαρές κοπέλες και εν συνεχεία να τις βιάσει…

Όπως σημειώνει το xanthipress, η 22χρονη κοπέλα είδε την αγγελία και -μη γνωρίζοντας ότι πρόκειται για διεστραμμένο άτομο που χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο για να δελεάσει ανυποψίαστες κοπέλες- αποφάσισε να επισκεφθεί τον 59χρονο για να συζητήσουν σχετικά με τη δουλειά.

Ξεκινώντας συζήτηση με τον 59χρονο η νεαρή κοπέλα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του και λίγα λεπτά αποχώρησε από το σημείο. Ο 59χρονος, όμως, την ακολούθησε και με τη βία την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του, κλειδώνοντας μάλιστα τις πόρτες.

Αφού πήγε λίγο πιο κάτω με το αυτοκίνητο, προσπάθησε να τη βιάσει αλλά η κοπέλα άρχισε να αντιδρά έντονα. Τελικά λίγο πιο κάτω, ο 59χρονος σταμάτησε και άφησε την κοπέλα να φύγει.


Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και αναγνώρισε τον 59χρονο όταν ο ίδιος προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, το οποίο διεξάγει προανάκριση για το συμβάν.

 
Πηγή:  http://www.star.gr/