Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τον κουμπάρο του φέρνει ο Στυλιανίδης για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης!


Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι ο επίσημος καλεσμένος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ;



Ο κουμπάρος τις δύσκολες στιγμές φαίνεται!!! Αν είναι να τα ακούσει κάποιος, ας τ’ ακούσει κάποιος γνωστός … μην γίνουμε και ρεζίλι!

Τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ στη Ροδόπη, περιμένουν εδώ και καιρό κάποιο στέλεχος του κόμματος για να «γκρινιάξουν» για κάποιες συμπεριφορές που πλήγωσαν την παράταξη, τόσο στις βουλευτικές εκλογές του 2009, όσο και στις πρόσφατες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα είπανε οι περισσότεροι σε συνεντεύξεις τους και στα τοπικά εσωκομματικά όργανα και «βγήκε το πόρισμα» ότι έχει ευθύνες και μάλιστα μεγάλες ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά πρέπει να πούνε και σε κάποιον από τα κεντρικά που θα έρθει για την καθιερωμένη κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης!

Έλα μου όμως ότι αυτός που θα έρθει να τους κάνει καθοδήγηση και ν’ ακούσει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην Κομοτηνή, είναι ο κουμπάρος του Ευριπίδη Στυλιανίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι ο επίσημος καλεσμένος στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2011, στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΑ.

Επομένως τζάμπα θα μιλήσουν μερικοί. Από το ένα αυτί του Σταϊκούρα θα μπει και από το άλλο θα βγει! Μην εκθέσουμε και τον κουμπάρο…


Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/