Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για προσβλητική συμπεριφορά αντιδημάρχου

Συζητήθηκε ακόμα και στο δημοτικό συμβούλιο

Ο παθών ζητάει αν του ζητηθεί δημόσια συγγνώμη για να λήξει το περιστατικό

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ...

Δημοσιοποιεί περιστατικό απρεπούς κι επιθετικής συμπεριφοράς στο πρόσωπό του ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κρωβύλης Μπιλιάλ Αϊχάν και στέλνει γραπτό κείμενο υπ’ όψιν του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης Ε. Σώκου, αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ. Το θέμα κάθε άλλο παρά το αποσιώπησε ο δήμαρχος Μαρώνειας - Σαπών Ηλίας Ιωαννάκης, που το έφερε στο δημοτικό συμβούλιο για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Εκεί απάντησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πολυχρονιάδης διαψεύδοντας καθ’ ολοκληρία το περιστατικό, επικαλούμενος τη μαρτυρία του αντιδημάρχου κ. Γολγάκη, αλλά και του δημάρχου κ. Ιωαννάκη, ενώ ανέφερε: «εάν ο κ. Μπιλιάλ νομίζει κι επιμένει ότι έτσι έχουν συμβεί τα πράγματα μπορεί να στραφεί εναντίον μου με μήνυση».

Πάντως, προκαλεί εντύπωση ο τρόπος που γνωστοποιείται το περιστατικό, αλλά και τι υποκρύπτεται πίσω από το συμβάν. Η χειρόγραφη καταγγελία είναι γραμμένη σε επιστολόχαρτο του δήμου Σαπών αναφέρεται σε συγκεκριμένο περιστατικό που προσέβαλε τον φερόμενο ως παθόντα, αφού δέχθηκε υποτιμητική συμπεριφορά και σύμφωνα με όσα επικαλείται αναίτια σύρθηκε έξω από το γραφείο του δημάρχου με την υπόμνηση να μην ξαναπατήσει εκεί, παρουσία 20 ατόμων, γεγονός που του ανέβασε την πίεση και χρειάστηκε να επισκεφθεί και το κέντρο υγείας Σαπών».

Στο κείμενό του ζητούσε την δημόσια συγνώμη του αντιδημάρχου, κάτι που δεν έγινε, αφού αρνήθηκε το περιστατικό, ενώ αμφισβητήθηκαν οι προθέσεις του και οι σκοποί που υπηρετεί η όλη δημοσιοσχετίστικη μονομερής παρουσίαση του περιστατικού.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/