Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωσε Μάλκι ο Πανθρακικός


Πήρε με μορφή δανεισμού από την βελγική Λόκερεν τον 27χρονο Σύρο επιθετικό

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ


Ο Πανθρακικός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, παίρνοντας με μορφή δανεισμού από τη βελγική Λόκερεν τον Σαναρίμπ Σαμπάχ Μαλκί! Πρόκειται για Σύριο επιθετικό, που είναι 27 ετών (γεννήθηκε στις 01/03/1984) και αποτελεί ακόμα μια προσωπική επιλογή του προπονητή Εμίλιο Φερέρα. Ο Μαλκί έχει αγωνιστεί , μεταξύ άλλων στις Λόκερεν, Γκέρμιναλ, Ρόζελαρ, Γιούνιον. Ο Μάλκι, από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι - έστω και ανεπίσημο - έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής και αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Μάλκι αναμένεται να βοηθήσει και αυτός με το ταλέντο του και την εμπειρία του , προκειμένου ο Πανθρακικός να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να μπει στα play off! Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού επέλεξε το νούμερο 17 στη φανέλα του.

H επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση μορφή δανεικού του ποδοσφαιριστή SANHARIB SABAH MALKI από την Βελγική Lokeren για τους επόμενους 6 μήνες. Ο Σύριος επιθετικός γεννήθηκε στις 1 Μαρτίου 1984 και είναι κάτοχος Βελγικού διαβατηρίου. Πριν την Lokeren έχει αγωνιστεί στις Βελγικές Germinal Beerschot, Roeselare και Union. Ο νεοαποκτηθείς παίχτης του Πανθρακικού επέλεξε το νούμερο 17".


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/