Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιτυχίες για τους αθλητές πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Κέρδισαν τις δέκα από τις δεκατέσσερις προκρίσεις στους αγώνες παμπαίδων - παγκορασίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δέκα στις δεκατέσσερις προκρίσεις κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης, αγωνιζόμενοι στην Κομοτηνή, στους αγώνες πιγκ-πογκ, κατηγορίας παμπαίδων-παγκορασίδων. Στην κατηγορία αυτή αγωνίζονται αθλητές και αθλήτριες μέχρι 12 ετών.

Στους παμπαίδες όλες τις προκρίσεις, κέρδισαν οι αθλητές του Εθνικού. Στο ομαδικό οι νεαροί αθλητές του Εθνικού, Δημήτρης Τσιλιακίδης, Στέφανος Πιπιλικάκης, Στέλιος Σκάβδης, Ευριπίδης Δημητρακόπουλος και ο Ισίδωρος Νένογλου κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους με 3-0 και μόνο η Φιλία Ορεστιάδας έχασε με 3-1.

Την δεύτερη θέση κέρδισε ο Ατρόμητος Άβαντα με τους: Θέμη Χατζηπαύλου, Νίκο Μούρο, Γιάννη Κούρδογλου και τον Τάσο Ανανίδη, στην τρίτη θέση είχαμε την Φιλία Ορεστιάδας και στην τέταρτη το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Στο απλό παμπαίδων την πρόκριση κέρδισαν οι Δημήτρης Τσιλιακίδης και ο Στέφανος Πιπιλικάκης του Εθνικού οι οποίοι κέρδισαν την πρόκριση και στο διπλό παμπαίδων.

Στις παγκορασίδες, την πρόκριση κέρδισαν η δωδεκάχρονη αθλήτρια του ΑΟ Ορεστιάδας, Χριστίνα Δερμετζοπούλου και η ενδεκάχρονη αθλήτρια του Εθνικού, Ηρώ Κοζάρη. Στο διπλό η Ηρώ Κοζάρη κέρδισε άλλη μια πρόκριση, αγωνιζόμενη με παρτενέρ την συναθλήτρια της , Μαρία Παπαρήγα κερδίζοντας όλους τους αγώνες με 3-0 σετ.

Τέλος το ομαδικό παγκορασίδων κέρδισε η μάδα του ΑΟ Ορεστιάδας, που κέρδισε τον Εθνικό με 3-2 ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα.

Στους αγώνες μετείχαν οι ομάδες του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης, ΓΑΣ Ατρομήτου Άβαντα, ΑΟ Ορεστιάδας, Φιλία Ορεστιάδας και Δημοκρίτειο Κομοτηνή.

Η τελική φάση των αγώνων θα γίνε στην Αθήνα 11, 12, 13/6/2011.

.