Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ροδόπη

Σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ




Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 08-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 34χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του μία (1) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (2,8) γραμμαρίων, τέσσερα (4) μεταλλικά κουτιά τα οποία περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης, δύο (2) μεταλλικά «γιούφια» τα οποία περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης, επτά (7) τηλεκάρτες οι οποίες περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης, ένα μεταλλικό κουταλάκι το οποίο περιείχε υπολείμματα ηρωίνης και ένα (1) πλαστικό βαζάκι το οποίο περιείχε υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης στην κατοχή του ιδίου βρέθηκαν δέκα έξι (16) δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος LONALGAL των 500mg, τριάντα οκτώ (38) δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος STEDON των 10mg, οκτώ (8) δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος LEXOTANIL των 6mg και έξι (6) δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος HALCION των 0,25mg τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 08-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 24χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του μία (1) χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (8,1) γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 08-02-2011, στην Εγνατία Οδό στο ύψος του οικισμού ίάσμου - Ροδόπης, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, μία 20χρονη ημεδαπή και ένας 26χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που έγινε, ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος βρέθηκαν στην κατοχή της 20χρονης μία (1) πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους (50,2) γραμμαρίων.Η ναρκωτική ουσία και το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής

.