Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Βιεϊρίνια στην Αλεξανδρούπολη

Ο πορτογάλος φωτογραφήθηκε με φίλους του ΠΑΟΚ και απόλαυσε το καφεδάκι του στην παραλία

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ;


Ένας από τους λόγους που αξίζει φέτος, κάποιος φίλος του ποδοσφαίρου, να βλέπει αγώνες της Super League, είναι ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά και αναδεικνύεται ως ο Νο1 παράγοντας στην πολύ καλή παρουσία του «δικεφάλου του βορρά» σε Ευρώπη, κύπελλο αλλά και πρωτάθλημα.

Ο βιρτουόζος της μπάλας, που πλέον γίνεται στόχος Ευρωπαϊκών ομάδων με τις επιδόσεις του, εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του μετά το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και βρέθηκε εκτός των τειχών της συμπρωτεύουσας.

Ο φωτογραφικός μας φακός, εντόπισε τον Βιεϊρίνια στα μέρη μας και πιο συγκεκριμένα στην παραλία της Αλεξανδρούπολης όπου συνέφαγε με την παρέα του στο εστιατόριο «Γιαλός». Μάλιστα, όταν έγινε αντιληπτός από φίλους της ομάδας του, δεν σταμάτησε με χαμόγελο και καλοσύνη να βγαίνει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πιθανόν να τον ξαναδούμε στα μέρη μας αφού. έρωτας είναι η αιτία της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη. Χθες, το πρωί αποχαιρέτισε τα μέρη μας πίνοντας ένα καφεδάκι στο κέντρο της πόλης.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/