Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Skoda


Εξαιρετικά κρίσιμη η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια


ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες της Ξάνθης. Από σήμερα στο λεξιλόγιο των ανθρώπων της Ξάνθης δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά μόνο η λέξη Ατρόμητος. Ο Νίκος Παπαδόπουλος εκτός απρόοπτου θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες πλην τον διεθνών Τσουμάνη που επιστρέφει αύριο και Κατόνγκο, Αντεφέμι που επιστρέφουν την Παρασκευή και θα εύχεται σίγουρα να επιστρέψουν όλοι υγιείς.


Ο νεαρός τεχνικός θα προτιμούσε σίγουρα να τους είχε όλους από σήμερα κοντά του, κάτι όμως που είναι πρακτικά αδύνατον. Ευχάριστο πάντως είναι ότι δεν αποκόμισε κανείς κάποιο τραυματισμό από το προηγούμενο παιχνίδι.


Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μοιάζει να είναι μια νέα αρχή για την ομάδα της Ξάνθης, αυτή είναι η αίσθηση της τελευταίες μέρες τόσο στο στρατόπεδο της ομάδας, όσο και στον κόσμο.


Ευχάριστος πονοκέφαλος

Το ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί αλλά και συγχρόνως η επιστροφή παικτών όπως οι Μπέρτος και Μαρσελίνιο σίγουρα προκαλούν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδος. Δεν είναι μόνο η χρησιμοποίηση των δύο αυτών παικτών στο αρχικό σχήμα που θα φέρει κάποιες αλλαγές αλλά και αλλαγές που ίσως υπάρξουν και για λόγους τακτικής. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, να προβληματίζεται αλλά και να προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση, να βρεθούν δηλαδή λύσεις ώστε η ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του στα Πηγάδια.

Τέλος χθες ο μοναδικός που κατέβηκε για προπόνηση ήταν ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε προπονήσεις μιας και από πλευράς υγείας είναι απολύτως καλά.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/