Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

3-1 νίκησε ο Πανθρακικός τον Λεβαδειακό

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Κομοτηνής

Αρσενίεβιτς, Ούλμερς και Σουλτανίδης οι σκόρερς
                 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Στις νίκες επέστρεψε ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού και έφτασε έτσι στους 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Αρσενίεβιτς, Ούλμερς και Σουλτανίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους που έμειναν στους 42 βαθμούς πέτυχε ο Βασιλείου.



Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν το πρώτο γκολ του Πανθρακικού στο 44', όταν ο Αρσενίεβιτς με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.



Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Στο 63' ο Ούλμερς από κοντά μετά από πάσα του Νικέζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.



Στο 85' ο Λεβαδειακός μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεγκόνια, ο Μπάρκογλου με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Βασιλείου με κεφαλιά στα δίχτυα για να μειώσει για την ομάδα της Βοιωτίας σε 2-1.



Το τελικό 3-1 για τον Πανθρακικό έγινε στο 93', όταν ο Αρσενίεβιτς αρχικά με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κυριακίδη και ο Σουλτανίδης από κοντά στα δίχτυα.



Ο διαιτητής της αναμέτρησης Φωτιάδης (Καστοριάς), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Ρομπέρ, Κριστ, Ούλμερς, Νικέζ, Αρσενίεβιτς, Μουλόπουλο και Μπεγκόνια



Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Ρομπέρ, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Περπερίδης (83' Κανωτίδης), Νικέζ, Ζησόπουλος, Ούλμερς, Κριστ (80' Μαλκί), Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης.



Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Αλεξίου (46' Κοιλιάρας), Κορδονούρης, Κόλτζος, Μπεγκόνια, Λισγάρας, Ναπολεόνι, Πόποβιτς (73' Κοτίτσας), Μπάρκογλου, Ντιμπαλά (37' λ.τρ. Βασιλείου).