Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δημοσιογράφος της Θράκης πρότεινε συνεργασία σε όλους τους διευθυντές των καναλιών αλλά έφαγε πόρτα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"



Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος από τους παλαιότερους της Θράκης, μέλος της ΕΣΗΕΜΘ - ΠΣΑΤ, πρώην ανταποκριτής της ΕΡΤ και πολλών εφημερίδων Αθηνών - Θεσσαλονίκης, θέλω να καταγγείλω τους νεοφερμένους «καστανάδες της δημοσιογραφίας» των τηλεοπτικών καναλιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για την αδιαφορία που δείχνουν μη προβάλλοντας θέματα από την επαρχία στα πάνελ των συζητήσεών τους.

Οταν πρόκειται για εκπομπές βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, ο κάθε ειδήμων λέει τα δικά του και στο τέλος δεν βγαίνει τίποτε θετικό από τις ανιαρές αυτές εκπομπές.

Ο τηλεθεατής, κύριοι συνάδελφοι, θέλει ζωντανές εκπομπές, να παρεμβαίνει τηλεφωνικά, ώστε να εκτονώνεται και να εκφράζει τα προβλήματά του. Πρόσφατα έστειλα επιστολές σε όλους τους διευθυντές των τηλεοπτικών καναλιών της Αθήνας και κανένας δεν απάντησε για πιθανή συνεργασία με την επαρχία και συγκεκριμένα τη Θράκη. Αυτοί είναι οι συνάδελφοι των μεγάλων καναλιών και του κέντρου οι οποίοι εξακολουθούν να αδιαφορούν και να παραγκωνίζουν τους συναδέλφους της επαρχίας».
Νίκος Πουρτσίδης


Πηγή:  http://www.enet.gr/