Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σκακιστικές κόντρες στον Έβρο

Πως εξελίσσεται το πρωτάθλημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Την τρίτη αγωνιστική ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην έδρα του με αντίπαλο τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου ήρθε ισόπαλος σημειώνοντας 4 νίκες και 4 ήττες. Στην αναμέτρηση της πρώτης σκακιέρας ο Αντώνογλου Χρήστος του Εθνικού, επικράτησε σε μια εντυπωσιακή παρτίδα του έμπειρου και μαχητικού Δελλούδη Γεώργιου του Σπάρτακου.

Στην δεύτερη και τρίτη σκακιέρα επικράτησαν οι Θεοδοσιάδης Δημήτριος και Μουλά Ζωή του Σπάρτακου των Βακαλιού Πέτρου και Δημητριάδη Γεώργιου του Εθνικού αντίστοιχα. Στην τέταρτη σκακιέρα ο παλαίμαχος και έμπειρος Καραγκιοζίδης Πέτρος του Εθνικού, επικράτησε του πολύ καλού Σπουμπόπουλου Ευάγγελο του Σπάρτακου.

Στην πέμπτη και έκτη σκακιέρα επικράτησαν η Παπαδοπούλου Ευμορφία και η Δεληδούκα Μαρία του Σπάρτακου, της μαχητικής Φίλου Μαρίας και Ανδρεάδου Κωνσταντίνας του Εθνικού. Στην έβδομη και όγδοη σκακιέρα ο Εθνικός με Βαλλιάνο Γεράσιμο και Τερ Γκεβορκιάν Γιάννη επικράτησαν των μαχητικών Δουλγεράκη Χρήστου και Δόβρη Χρησοβαλάντη του Σπάρτακου.

Μετά τα παραπάνω αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής, στην κορυφή δεν άλλαξε τίποτε. Στην πρώτη θέση ο Γ.Α.Σ Σπάρτακος Διδυμοτείχου με τον Μ.Γ.Σ.Εθνικό Αλεξ/πολης είναι στην πρώτη θέση με δύο νίκες και μία ισοπαλία και στην τρίτη(3) θέση πέρασε ο Σ.Ο. Φερών αφού επικράτησε μέσα στην έδρα του 6,5-1,5 επί του Σ.Ο.Σουφλίου.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/