Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Να δείξει καλό πρόσωπο θέλει η Skoda Ξάνθη

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ
ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλη μια προπόνηση, αυτή της Τετάρτης ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μιας και η απουσία των Τσουμάνη και Καθάριου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση την προετοιμασία της ομάδος αυτήν την στιγμή.


Το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα είναι από τα πιο σημαντικά για την συνέχεια αφού με νίκη η Skoda Ξάνθη ουσιαστικά κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πριν από την χθεσινή προπόνηση μίλησε για την σημαντικότητα του αγώνα στους παίκτες του και επισήμανε τα λάθη που υπήρξαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και θα πρέπει να αποφευχθούν..

«Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και με τα αδικαιολόγητα κλειστήκαμε πίσω χωρίς να υπάρξει τέτοια εντολή. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Και η αγωνιστική μας εικόνα επίσης, και το ξέρετε, δεν ήταν καλή. Παρ' όλα αυτά όπως πήγε το παιχνίδι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος δεν θα δεχόμασταν το γκολ της ισοφάρισης».

Από εκεί και μετά στο διπλό που ακολούθησε ο νεαρός τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τον τρόπο που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του αν και δεν προβλέπεται αυτή την φορά να υπάρξουν εκπλήξεις. Ο Μπόατενγκ αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του θέση, όπως και η επαναφορά του Μαρσελίνιο στο αρχικό σχήμα φαίνεται σίγουρη.

Προγραμματισμένη προπόνηση για σήμερα 15:30μμ.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/