Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπή ανέλαβε ο Χατζηοσμάν


Δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ



O βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη πρόεδρος στην Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Στις εκλογές που έγιναν στις 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής (G.T.G.B) μετείχαν περίπου 42 μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής και καθώς δεν εμφανίστηκε άλλος υποψήφιος, βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη με πλειοψηφία.

Αντιπρόεδροι ανέλαβαν από την Ξάνθη ο Τσετίν Μάντατζη, από την Κομοτηνή ο Ισμέτ Καδή και από την περιοχή του Έβρου ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ενώ Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο Κοράι Χασάν. Επίσης πριν από τις εκλογές έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου της Συμβουλευτικής Επιτροπής εντός της G.T.G.B.

Μετά τις εκλογές κάνοντας δηλώσεις ο ΑΧμέτ Χατζηοσμάν είπε : ¨Αξιότιμοι φίλοι σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα. Επιθυμώ οι καβγάδες της τελευταίας περιόδου εντός της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, πλέον να τελειώσουν. Θέλω όμως να πω πως θα είμαι ανελέητος έναντι αυτών που θέλουν να συνεχίσουν τους καβγάδες.Επιθυμώ να αναφέρω ότι όπως έγινε και στο παρελθόν, κατά την περίοδο που ήμουν επικεφαλής, θα εξετάσουμε με σοβαρό τρόπο τα θέματα της μειονότητας μας. Όπως είπε και ο κύριος Γκαλίπ Γκαλίπ θα είναι καλό και ωφέλιμο να συγκεντρωνόμαστε τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Ας είναι επωφελές και γούρικο για την μειονότητα μας.¨
Στις εκλογές μετείχε και ο τέως πρόεδρος της Β.Τ.Τ.D. Φερρούχ Οζκάν



Πηγή:  http://tourkikanea.gr/