Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Εμείς την δουλειά μας", λένε στην Ξάνθη

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πιστέψουν οι παίκτες ότι το θέμα "παραμονή" έχει τελειώσει
                        ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
                 ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Όσο η Skoda Ξάνθη δεν εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία τόσο στην ομάδα δεν θέλουν μετά και τα τελευταία αποτελέσματα κάποιοι να το θεωρούν δεδομένο και να ενεργούν κατά αυτό τον τρόπο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πιστέψουν οι παίκτες τους ότι το θέμα "παραμονή" έχει τελειώσει και ότι μπορούν πλέον να εφησυχάζουν. Ο νεαρός τεχνικός θέλει να έχει την ομάδα του σε εγρήγορση, κάτι που φρόντισε να καταστήσει σαφές στην χθεσινή προπόνηση.

«Μπορεί να κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας με την νίκη απέναντι στην Κέρκυρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, όπως είδατε κερδίζουν και οι άλλοι. Συνεχίζουμε την δουλειά μας κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να μαζέψουμε βαθμούς. Μην παρασύρεστε, ο στόχος μας παραμένει ίδιος και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά τους οι παίκτες σίγουρα δεν νιώθουν την ίδια πίεση με πριν αλλά σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουν και ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν. «θα πάμε στο παιχνίδι με τον Πανσεραικό σαν να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια.


Πού καιρός για προπόνηση


Μετά το διήμερο ρεπό παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις. Λόγω της κακοκαιρίας και του δυνατού αέρα-κυριολεκτικά με το ζόρι περπατούσε κάποιος-περιορίστηκαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων. Το ζέσταμα με λίγο τρέξιμο έγινε στο μεγάλο γήπεδο που όσο να΄ ναι κόβει αρκετά ώστε να περιοριστεί ο δυνατός άνεμος.


Παραλειπόμενα

Ο Θανάσης Κωστούλας δεν κατάφερε τελικά να ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας. Ο αρχηγός της Ξάνθης επρόκειτο να παραβρεθεί στην έκτακτη συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων όλων των επαγγελματικών κατηγοριών που συγκάλεσε χθες ο Π.Σ.Α.Π ώστε να συζητηθεί η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ζήτημα αποχής για την επόμενη αγωνιστική. Να θυμίσουμε εδώ ότι η Skoda Ξάνθη είναι από τις πρώτες ομάδες που ψήφισε υπέρ της αποχής.

Προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα στις 15:30.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/