Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πρόβλημα με αδειοδοτήσεις ανεβάζει τον Πανθρακικό στην Σούπερ Λίγκα;

Ευχάριστα νέα καταφθάνουν από αθηναϊκά δημοσιεύματα για την ομάδα της Κομοτηνής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ευχάριστα νέα για τον Πανθρακικό καταφθάνουν από Αθηναικά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για πρόβλημα στις αδειοδοτήσεις σε δύο από τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 3 με 6 και οδηγούν στα πλέι οφ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ορατό το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ και ο Διαγόρας να μην καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να συμμετάσχουν στα πλέι οφ και ιδιαιτερα εκείνα τα έγγραφα που αφορούν την οικονομική τους κατάσταση.
Είναι γνωστό πως ο Διαγόρας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφέρουν πως μετα βίας τα βγάζουν πέρα. Μπορεί στον ΟΦΗ να είναι καλύτερη η κατάσταση, ή τουλάχιστον έτσι να βγαίνει προς τα έξω, ωστόσο τα χρέη της ιστορικής ομάδας της Κρήτης είναι πολλά. Βέβαια εδώ γεννάται το ερώτημα "πώς μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα και με χρέη, επιτρέπεται να κάνει τόσες μεταγραφές, όσες δηλαδή έκανε η ομάδα της Κρήτης τον Ιανουάριο;"
Αυτό το ενδεχόμενο δίνει το δικαίωμα στον Πανθρακικό να ελπίζει πως αν καταλάβει την 7η θέση, θα συμμετέχει στα play off. Εφόσον αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί αναμένεται να υπάρχει μεγάλη μάχη μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται πίσω από τον Λεβαδειακό. Ωστόσο δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις στο παρελθόν, που πάρθηκαν αποφάσεις κατά γράμμα του νόμου, οπότε όλοι πρέπει να είναι επιφυλακτικοί και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/