Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Έζησαν τον τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Ξάνθη

Κλέφτης παραβίασε μπαλκονόπορτα, μπήκε σε διαμέρισμα για να κλέψει και τραυμάτισε με μαχαίρι τους ενοίκους που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ  ΘΡΙΛΕΡ




Την 12.03.2011 και ώρα 23.20’ στην Ξάνθη και επί της οδού Κατσώνη & Ψαρών, άγνωστος δράστης ο οποίος φορούσε κουκούλα μαύρου χρώματος full face, παραβίασε μπαλκονόπορτα οικίας πρώτου ορόφου, εισήλθε σε αυτή και στη συνέχεια αντιλαμβανόμενος τον ιδιοκτήτη αυτής, 40χρονο ημεδαπό, την ώρα που επέστρεφε τον ανέμενε πίσω από την εξώπορτα και μόλις ο παθών εισήλθε μέσα στην οικία, του επιτέθηκε με μαχαίρι που κρατούσε και του κατάφερε δύο πλήγματα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Δράστης στη συνέχεια κρατώντας στα χέρια του τον παθόντα, κατέβηκε από την εσωτερική σκάλα της οικίας στην ισόγεια είσοδο, της οποίας βρισκόταν η 36χρονη ημεδαπή σύζυγος του παθόντος, η οποία βλέποντας το περιστατικό τράβηξε τον σύζυγό της από τα χέρια του δράστη, ενώ αυτός προσπάθησε να την πλήξει με το μαχαίρι το οποίο αυτή απέκρουσε με το χέρι της, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά. Στη συνέχεια δράστης τράπηκε σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση κινούμενος πεζός.

Παθόντες μεταφέρθηκαν Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Δεν διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής η αφαίρεση αντικειμένων από οικία. Χρησιμοποιηθέν αντικείμενο – όπλο δράστη (μαχαίρι) δεν ανευρέθη.

Παραγγέλθηκαν για παθόντες ιατροδικαστικές εξετάσεις από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης το οποίο διενεργεί την προανάκριση. Δράστης Αναζητείται.
 
.