Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μαθητές και καθηγητές ...απαντούν για την εκδρομή στη Βαρκελώνη

Τι ανακοίνωσε το 15μελές του 1ου Λυκείου Αλεξ/πολης αλλά και οι καθηγητές - συνοδοί της εκδρομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ




Απαντήσεις δίνουν, το προεδρείο του 15 μελούς του 1ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, ο αρχηγός της εκδρομής και οι συνοδοί καθηγητές τους σχετικα με το θεμα της πολυημερης εκδρομης της Γ' Λυκειου και τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν από μικρόψυχους και ανίδεους όπως τους χαρακτηρίζουν.

"Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον αρχηγό και τους συνοδούς καθηγητές, διότι χωρίς να γνωστοποιήσουν το πρόβλημα που προέκυψε σε μας, για ευνόητους λόγους (απογοήτευση, πανικός, άγχος κλπ) κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο με τους κατάλληλους και υπεύθυνους χειρισμούς να το επιλύσουν και να εξελιχθεί η εκδρομή μας όπως την ονειρευόμασταν εδω και τόσο καιρό!!!"

Ο πρόεδρος του 15 μελους και οι μαθητές της Γ' Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.


Και η απάντηση του αρχηγού και των συνοδών καθηγητών

Προς αποκατασταση της αληθειας, για να παψουν οι μικροψυχοι με το μεγαλο στομα τους να μιλουν χωρις να γνωριζουν, θα θελαμε να σας ενημερωσουμε σχετικα με το θεμα της πολυημερης εκδρομης της Γ' Λυκειου του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρουπολης.

Υπηρξε ενα προβλημα απο μερους του πρακτορειου που εκλεισε την εκδρομη μας, προπληρωμης του ξενοδοχειου με αποτελεσμα να μη μας επιτρεπει το ξενοδοχειο την παραμονη μας σ' αυτο. Κατοπιν σοβαρων και υπευθυνων χειρισμων της αρχηγου και των συνοδων καθηγητων με την Πρεσβεια της Μαδριτης, του Προξενειου της Βαρκελωνης και με την οικονομικη στηριξη του Δημαρχου της Αλεξανδρουπολης, λυθηκε το προβλημα και πραγματοποιειται κανονικα ολο το προγραμμα της εκδρομης. Γι' αυτους που βρηκαν την ευκαιρια να ριξουν τη χολη τους απαντουμε τα εξης:

1) Την προσφορα, που ηταν και οικονομικοτερη την αποφασισαν οι μαθητες της Γ' ταξης.

2) Την προηγουμενη χρονια, η πολυημερη εκδρομη της Γ' ταξης εγινε με το ιδιο πρακτορειο με τεραστια επιτυχια και χωρις κανενα προβλημα.

3) Οσο για τα πρακτορεια της πολης θα πρεπει να ξερετε ολοι οτι αυτοι αγοραζουν τις εκδρομες του εξωτερικου χοντρικα απ' αυτα της Θεσσαλονικης και τις μεταπωλουν στις προσφορες που δινουν στα σχολεια.

4) Θα κινηθουν ολες οι νομιμες διαδικασιες για διεκδικηση επιστροφης του ποσου που προσεφερε ο Δημος Αλεξανδρουπολης απο το ταξιδιωτικο γραφειο που ανελαβε την εκδρομη μας.

Η αρχηγος της εκδρομης και οι συνοδοι καθηγητες
 
 
Πηγή:  http://gatzoli.blogspot.com/