Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Γκολ υψηλής ευκρίνειας απόψε από την Πλάκα Αλεξανδρούπολης

Οι κάτοχοι ψηφιακών δεκτών ή σύγχρονων τηλεοράσεων στην Θράκη μπορούν να δουν σε high definition την μεγάλη αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ



Την πρώτη προσπάθεια εκπομπής ψηφιακού προγράμματος σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) επιχειρεί απόψε η δημόσια τηλεόραση, ενώ αμέσως μετά την Πρωτομαγιά η ΕΤ1 προχωρά σε μερική «αναδιάρθρωση» του καθημερινού απογευματινού της προγράμματος.

Από χθες όσοι τηλεθεατές βρίσκονται σε Αττική (κέντρα εκπομπής Υμηττού και Αίγινας), Θεσσαλονίκη (Χορτιάτης και Φιλίππειο) και Αλεξανδρούπολη (Πλάκα) και διαθέτουν ψηφιακό αποκωδικοποιητή mpeg4 με σύστημα HD ή τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας που τον έχει ενσωματωμένο μπορούν να προχωρήσουν σε επανασυντονισμό του ώστε να πιάσει το μπουκέτο της δημόσιας τηλεόρασης που εκτός από ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 έχει πλέον και το νέο ΕΡΤ HD. Από αυτό το κανάλι θα μεταδοθεί (21.45) η κρίσιμη πρώτη ημιτελική αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα σε υψηλή ευκρίνεια. Κι αυτό πρέπει να το κάνουν μόνο όσοι δεν εντοπίζουν το ΕΡΤ HD καθώς το κανάλι έχει πάρει τη θέση της τηλεόρασης της Βουλής η οποία μετατέθηκε στο άλλο μπουκέτο της ΕΡΤ. Ο αγώνας βέβαια θα μεταδοθεί απευθείας και αναλογικά από τη ΝΕΤ.

Πηγή:  http://www.enet.gr/