Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στο Επιμελητήριο Ξάνθης

Μετά τον Κατσαρίκα,
παραιτήθηκε και ο
Χρήστος Παμπουκίδης

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

 
Η αβεβαιότητα στο Επιμελητήριο συνεχίζεται. Μετά την παραίτηση του Ζήση Κατσαρίκα από τη θέση του Γεν. Γραμματέα της Διοίκησης, την παραίτησή του υπέβαλε και ο Οικονομικός Επόπτης της Διοίκησης Χρήστος Παμπουκίδης.

Μάλιστα η παραίτηση του νεαρού συμβούλου φαίνεται να υποβλήθηκε πριν από αυτή του Ζ. Κατσαρίκα, καθώς ο τελευταίος μόλις πρόσφατα κοινοποίησε την παραίτησή επισήμως, παρότι είχει κάνει δημόσια δήλωση για την παραίτησή του, η οποία  συνοδεύτηκε με βολές εναντίον της Διοίκησης αλλά και του XanthiPress.gr

Το ζητούμενο για τον φορέα είναι η αποτροπή της απαξίωσής του και αυτή καταγγέλουν όσοι παραιτούνται, όμως η κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης συνοδεύει το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια σε μόνιμη βάση και δεν εκδηλώθηκε μόνο το τελευταίο διάστημα. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Προέδρου και ο τρόπος αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των παρατηθέντων σε σχέση με το μέλλον, ειδικά του Ζήση Κατσαρίδη. Αν και στον τοπικό τύπου υπήρξαν δηλώσεις του ότι αποχωρεί οριστικά στις ερχόμενες εκλογές, οι πληροφορίες λένε ότι –αντιθέτως- είναι αποφασισμένος να κατέλθει και να διεκδικήσει την Προεδρεία.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/