Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στην αναμονή ο Πανθρακικός για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ... ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΚΑΙ ΠΩΣ);

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Οκτώ ομάδες της Football League έχουν καταθέσει στην ΕΠΟ φακέλους για να πάρουν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ, λόγω των ομάδων που δεν παίρνουν άδεια αυτή τη στιγμή και από τις δύο κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή, από τη Σούπερ Λιγκ υποβιβάζονται εκτός από τους Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα και Πανσερραϊκό, και οι Ηρακλής και Πανιώνιος που δεν πήραν την άδεια συμμετοχής.

Οκτώ ομάδες της Football League έχουν καταθέσει φακέλους για να διεκδικήσουν μία από αυτές τις πέντε θέσεις, βάσει της βαθμολογικής τους κατάταξης.

Ο λόγος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό, τον Πανθρακικό, τα Τρίκαλα, τη Βέροια και τη Δόξα Δράμας.

Φάκελο δεν έχουν καταθέσει ο Διαγοράς που αυτή τη στιγμή είναι εντός πλέι οφ και ο Πιερικός που βρίσκεται στη 10η θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα αν εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον ΟΦΗ που έχει ελλείψεις στον φάκελό του. Ελλείψεις έχουν και οι φάκελοι των Τρικάλων και τις Δόξας Δράμας, που ωστόσο δείχνουν να μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Πανθρακικός και Λεβαδειακός δεν έχουν προβλήματα, ενώ το ίδιο ανακοίνωσε και η Βέροια.

Αν κάποια ομάδα δεν πάρει την άδεια συμμετοχής, τότε τη θέση της την κερδίζει η αμέσως επόμενη στη βαθμολογία, ενώ οι αποφάσεις για τους φακέλους αναμένονται την Πέμπτη και την Παρασκευή.


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/