Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Θανάσης Κωστούλας για τον Αντεφέμι

«Εφυγε το καλύτερο παιδί»



ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ;


Για τον τραγικό χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι μίλησε στον exedra.gr ο Θανάσης Κωστούλας που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως «έφυγε» ο 25χρονος Νιγηριανός. Ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης υπογράμμισε παράλληλα πως ο «Αντε ήταν ένα από καλλυτερα παιδία που είχαν έρθει στην ομάδα».

«Είναι δύσκολες αυτές οι ώρες και δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Ήμασταν στα αποδυτήρια και δεν είχαμε βγει ακόμη στο γήπεδο για προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν το επέτρεπαν, όταν ξαφνικά πληροφορηθήκαμε πως ο Αντεφέμι είχε τροχαίο ατύχημα. Όταν και εξακριβώθηκε το συμβάν πραγματικά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως είχε γίνει κάτι τέτοιο.

Οι σχέσεις όλων μας μαζί του ήταν οι καλύτερες δυνατές και ποτέ δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Μπορώ να πω ότι στην Ξάνθη είμαστε τυχεροί γιατί πάντα έρχονται καλά παιδία στον σύλλογο και σίγουρα ο ΄Αντε΄ ήταν ένα από αυτά».

Οσο για το μέλλον του στην Ξάνθη και την διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό στις συζητήσεις με την διοίκηση, ο 34χρονος αμυντικός δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο: «Το μυαλό μου βρίσκεται αλλού αυτή την στιγμή. Ολοι τρέχουμε για το μνημόσυνο και δεν συζητάμε τέτοια θέματα».

 
Πηγή:  http://www.exedrasports.gr/