Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Νέες διακρίσεις για αθλητές του συλλόγου πάλης Δημοκρίτειο

Απέσπασαν δύο μετάλλια στην προκριματική φάση παμπαίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης, ενώ οι τελικοί θα γίνουν στην Κομοτηνή 
Ο σύλλογος θα λάβει μέρις με τέσσερα μέλη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, ενώ είχε πρόκριση στους μεσογειακούς στους εφήβους 
ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


Δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό, απέσπασαν μέλη του αθλητικού συλλόγου πάλης Δημοκρίτειο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην προκριματική φάση παμπαίδων, που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου. Πρόκειται για τους Γρηγοριάν Νάρακ, που κατέκτησε την πρώτη θέση και τον Γρηγοριάν Γρηγόρη, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο τελικός της Α’ παμπαίδων θα γίνει στην Κομοτηνή στις 30 Απριλίου 2011.

 Επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, που έγινε στην Αθήνα 16 και 17 Απριλίου η αθλήτρια του συλλόγου Νόνα Ντοματζίδου πάλεψε στα 67 κιλά και βγήκε τρίτη. Ο Γρηγοριάν Νάρακ στην ίδια διοργάνωση πήρε την πρόκριση για μεσογειακούς αγώνες.

Στις 8 Μαΐου στο Πανελλήνιο Παίδων θα συμμετέχουν τέσσερις αθλητές από το σύλλογο, οι Ιμπής Ναζί στα 85 κιλά ελευθέρα πάλη, Ηλίας Φωτειάδης και Κώστας Παρασκευόπουλος στην κατηγορία 100 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης και η Μαρία Τσακλίδου 63 κιλά γυναικεία πάλη. Σε όλες τις διοργανώσεις τους αθλητές στηρίζουν οι Μπάρμπας Ιωάννης προπονητής ελληνορωμαϊκής πάλης και Θεόδωρος Καρυπίδης προπονητής στην ελεύθερη πάλη.