Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Νέος Managing Director στα Πλαστικά Θράκης

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Η Εταιρεία Πλαστικά Θράκης ανακοίνωσε ότι ο κ. Γεώργιος Μπραϊμης αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director του Επιχειρηματικού Κλάδου της Συσκευασίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.

Ο κ. Γεώργιος Μπραϊμης είναι Μηχανολόγος Mηχανικός κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc από το Imperial College of Science του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και MBA από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Πανεπιστήμιο Insead.

Ο κ. Γεώργιος Μπραϊμης διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία, κατέχοντας διευθυντκές θέσεις σε βιομηχανικές εταιρείες, κυρίως στους κλάδους της συσκευασίας και των τροφίμων.

Για περίπου14 χρόνια συνολικά, εργάστηκε στον Όμιλο Φιλίππου και ειδικότερα από το 1994 έως το 2000 στην εταιρεία «ΦΑΓΕ Α.Ε.» ως Διευθυντής Συντήρησης, από το 2004 έως το 2009 στην εταιρεία «Μόρνος Α.Ε.» κατέχοντας τη θέση του Διευθύντος Συμβούλου και από το 2009 έως το Μάρτιο του 2011 στην εταιρεία «ΕΒΓΑ Α.Ε.» κατέχοντας τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, διατηρώντας τη θέση του Αντιπροέδρου στην εταιρεία «Μόρνος Α.Ε.» μέχρι τον Αύγουστο του 2010.

Επίσης την τριετία 2001-2004 ο κ. Μπραϊμης εργάστηκε στον Όμιλο Frigoglass ως Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης για όλα τα εργοστάσια της Νιγηρίας.

Ο κ. Μπραϊμης από τη θέση του Managing Director του Επιχειρηματικού Κλάδου της Συσκευασίας, η οποία προσετέθη στο οργανόγραμμα του Ομίλου, θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της Διοίκησης τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό (Ν-Α Ευρώπη, Σκανδιναβία, Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο).




.