Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η πρώτη ημέρα της περιοδείας του Περιφερειάρχη στον Βόρειο Έβρο

«Βλέπουμε ανθρώπους στον Βόρειο Έβρο με αισιοδοξία», δήλωσε ο Αρης Γιαννακίδης

ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΕ; ΤΙ ΕΙΠΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ;



Την πεποίθησή του ότι η συλλογική προσπάθεια όλων των παραγωγικών δυνάμεων, μπορεί να ανατάξει αναπτυξιακά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εξέφρασε κατά την διάρκεια της περιοδείας του στον Βόρειο Έβρο ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα για μια κοινή πορεία συμπόρευσης όλων των αιρετών της περιοχής.

Ο κ. Γιαννακίδης ξεκινώντας την περιοδεία του, συναντήθηκε με τους Αντιπεριφερειάρχες Γωγώ Νικολάου, Γιώργο Ούστογλου, περιφερειακούς συμβούλους του Έβρου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε έργα και παραγωγικές δραστηριότητες της περιοχής, όπως το έργο κατασκευής ΣΜΑ-ΚΔΑΥ Διδυμοτείχου, την Επιχείρηση Εβροφάρμα όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της, την Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και το έργο κατασκευής Γέφυρας στα Βρυσικά.

Ακολούθησε επιτόπια ενημέρωση από τους προϊσταμένους των εφορειών ΙΘ ΕΚΠΑ – 15η ΕΒΑ, για τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του Διδυμοτείχου, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνό και σύσκεψη με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της περιοχής στο Επαρχείο Βορείου Έβρου .

Ο κ. Γιαννακίδης σε όλες τις επισκέψεις και συναντήσεις του ζήτησε συναντίληψη και συνεργασία ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών, ενώ στην ατζέντα κυριάρχησε η αναζήτηση τρόπων άμεσης απορρόφησης πόρων του ΕΣΠΑ σε ένα ευρύτερο πεδίο δράσεων.

.